• Denne løbejakke er en af vores bedst sælgende produkter. Træningsjakken er til dig, som elsker at træne hele året rundt(efterår, vinter, forår). Vores overtræksjakke er faconsyet med en smal pasform og følger dine bevægelser, når du løber eller træner. Løbejakken er lavet i et blødt softshell materiale, som er elastisk og giver dig den bedst mulig bevægelighed og pasform. Løbejakken har paneler med mesh under armene, som giver jakken en god åndbarhed. Jakken er bagsiden udstyret med en masse materialer der indeholder reflekspartikler, som gør dig specielt synlig, når du træner i mørket. Træningsjakken kan bruges hele året til løb, til gåturer i skoven og til skiturer. Den er også fin som overtræksjakke til og fra træning. Løbejakken er udstyret med refleksdetaljeret frontlommer og ærmer.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Element træningsjakken er til dig, som elsker at træne uanset vejret. Denne løbejakke har et smalt og faconsyet design, der følger din krops bevægelser. Overtræksjakken er fremstillet i et blødt elastisk softshell materiale, så du er sikret den optimale komfort og bevægelighed. Træningsjakken er designet med mesh paneler under armene, hvilket gør jakken super åndbar. Vores løbejakke er udstyret med refleksdetaljer ved lynlåsene samt på jakkens ryg, så bilister ikke kan undgå at lægge mærke til dig på din løbetur. Træningsjakken egner sig til at blive brugt hele året rundt, hvad enten det er i skoven eller på en langrendstur.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Element junior overtræksjakke er faconsyet og følger barnets bevægelser ved løb og træning. Træningsjakken er lavet i et blødt softshell materiale, som er elastisk og giver barnet bedst mulig bevægelighed og pasform. Overtræksjakken har paneler af mesh under armene, som giver jakken en god åndbarhed. Denne træningsjakke har to lommer med lynlåse i fronten til diverse værdier. Træningsjakken er udstyret med refleksdetaljer ved lynlåsene samt på jakkens skuldre og lænd, hvilket gør at barnet meget synlig i mørke. Vores løbejakke kan bruges hele året til bl.a. løb og som overtrækstøj før og efter træning. Modellen er unisex og egner sig både til drenge og piger.
  Log ind for at se prisen
 • En bestseller! Dette er træningsbukserne til dig, som elsker at træne. Vores Element træningsbukser er faconsyet med en smal pasform, som følger dine bevægelser, når du træner. Bukserne kan også fungere som overtræksbukser og er vindtætte og vandafvisende i front, som giver god beskyttelse imod nedkøling, samtidig med at den elastiske bagside, gør dem utrolig behagelig og komfortabel. Dette par træningsbukser er lavet i et let og elastisk materiale, så man opnår den ultimative komfort. Træningsbukserne egner sig også perfekt til løbeture, langrendsture og ture i skoven. Brug gerne termoundertøj eller uld som et undersiddende lag på kolde dage ved lavintensitets træning.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Element træningsbukser er til dig, som elsker at træne. Træningsbukserne er faconsyet specielt til kvinder og følger dine bevægelser, så du får en super komfort. Overtræksbukserne er vindtætte og vandafvisende i front, hvilket giver god beskyttelse mod nedkøling før, under og efter din træning. Element træningsbukserne er fremstillet i et let, elastisk og isolerende materiale. Vores løbebukser har en lynlås i siderne, så bukserne nemt kan tages af og på efter træning eller opvarmning. Træningsbukserne er perfekte til løbeture, opvarmning, gåture i skoven eller en tur på langrend.
  Log ind for at se prisen
 • Træningsbukserne til piger og drenge er faconsyede og følger barnets bevægelser ved træning. Overtræksbukserne er vindafvisende og vandafvisende i fronten, dette giver god beskyttelse imod nedkøling. Element træningsbukser er lavet i et let og elastisk materiale. Træningsbukserne er perfekte til brug på løbeturen, til opvarmningen, turer i skoven, men passer også til langrend med uld- eller superunderbukser under.
  Log ind for at se prisen
 • Dette er en kompromissløs unisex løbedragt udviklet til at vinde! Løbedragten er som skabt til fart udviklet til konkurrenceløbere og øvet motionister. Sprintdragten føles tæt og behagelig på kroppen, så man får den mest aerodynamisk speed suit. Dragten er udstyret med silikonebånd nederst på låret, så løbedragten sidder, som den skal, når man kæmper mod tiden. Vores skinsuit bruges af et utal af kvindelige og mandlige eliteudøvere i atletikklubber og løbeklubber, samt den norske atletik-komet Karsten Warholm .
  Log ind for at se prisen
 • Vores herlig træningstop egner sig specielt til varme dage eller under en trøje på koldere dage. Pasformen er tætsiddende og ergonomisk, så du er sikret en god bevægelighed. Materialet er elastisk og stoffet er dobbelt, så der ikke er fare for, at denne atletik top bliver gennemsigtig. Trøjens elastiske materiale sørger for, at vores løbetop har en god fugttransport og en optimal komfort. Vores sportstop egner sig også til yoga, step, aerobic, spinning, styrketræning, crossfit og cirkeltræning.
  Log ind for at se prisen
 • En herlig træningstop til varme dage. pasformen er tætsiddende og ergonomisk, noget som sikrer god bvægelighed. Materialet er elastisk og stoffet er dobbelt så der ikke er fare for at toppen bliver gennemsigtig. Det elastiske materiale sørger for god fugttransport og optimal komfort.
  Log ind for at se prisen
 • Super løbetrøje uden ærmer beregnet til ekstra varme dage og lange træninger. Denne træningstop er let og behagelig at have på og er lavet i et materiale, som ånder godt og besidder gode fugttransporterende evner. Udover løb egner vores trænings singlet sig også til crossfit, spinning, styrketræning, atletik og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • En perfekt træningstop til kvinder, som kan lide træningstyper med høj intensitet, som f.eks. løb, cirkeltræning og crossfit. Denne løbetop er en let og luftig træningstop til damer, fremstillet i et luftigt materiale, så du er sikret den bedst mulige komfort. Vores løbe singlet er designet med en smal kvinde pasform.
  Log ind for at se prisen
 • En let og luftig træningstop tilpasset piger og drenge, som kan lide at være i aktivitet. Træningssingletten til piger og drenge passer godt til atletik, gymnastik og idrætstimen, men den er specielt god til løb på grund af god ventilation og hurtigtørrende materiale.
  Log ind for at se prisen
 • Denne T-shirt er lavet i et ultralet materiale med en suveræn pasform. Materialerne brugt i løbetrøjen med korte ærmer tillader at sved på en effektiv måde bliver transporteret væk fra trøjen og at træningstrøjen tørrer hurtigt. Denne absolutte topmodelen egner sig godt til intensiv træning som crossfit, løb, og klatring
  Log ind for at se prisen
 • Denne løbe T-shirt er lavet i et super let materiale og er udviklet med en ergonomisk pasform. Vores trænings T-shirt er designet med I et materiale der transporterer sved på en effektiv måde og tørrer meget hurtigt. Denne kort ærmet løbetrøje er vores absolutte topmodel og egner sig til forskellige træningstyper som løb, klatring, styrketræning, crossfit, step og aerobic.
  Log ind for at se prisen
 • Free herre løbetrøjen er en ventilerende og komfortabel løbe T-shirt i et let og elastisk materiale som transporterer effektivt sved og fugt væk fra kroppen. Denne træningstrøje er en af vores mest alsidige og bedst sælgende produkter. Trænings T-shirten har en løs pasform og egner sig godt til løb, atletik, fodbold, håndbold, center træning og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Free T-shirten er en ventilerende og komfortabel dame løbetrøje med korte ærmer fremstillet i et let og svedtransporterende elastisk materiale. Vores trænings T-shirt er designet med en løs pasform og egner sig godt til løb, atletik, fodbold, styrketræning, crossfit, håndbold, og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Free T-shirt er en ventilerende og komfortabel løbe T-shirt i et let og elastisk materiale med meget god fugttransport. Trænings T-shirten har en løs pasform og passer godt til løb, atletik, fodbold, håndbold, center træning og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Denne herre løbetrøje er fremstillet i et super let materiale og er designet med en super god pasform. Løbetrøjen med lange ærmer transporterer sved på en effektiv måde og er lavet i et hurtigt tørrende materiale. Dette sikre at løbetrøjen har den bedst mulige komfort. Topmodellen egner sig godt til intensiv træning som løb, crossfit og klatring.
  Log ind for at se prisen
 • Denne løbetrøje er lavet i et ultralet materiale og besidder en god pasform. Løbetrøjen med lange ærmer transporterer sved på en effektiv måde og tørrer meget hurtigt, så du altid forbliver tør og komfortabel. Vores dame træningstrøje egner sig godt til intensiv træning som løb, atletik, styrketræning, crossfit og klatring.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Free træningstrøje med længe ærmer er en ventilerende og komfortabel løbe T-shirt. Løbetrøjen er produceret i et let og elastisk materiale med god fugttransport. Trænings T-shirten har en løs pasform og passer godt til løb, atletik, fodbold, håndbold, crossfit, styrketræning og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Free træningstrøje dame er en teknisk trøje der kommer i et let og elastisk materiale. Materialet er også hurtigtørrende og luftigt, hvilket gør at den passer perfekt til træning som løb, friidræt, fodbold, håndbold, fitnesstræning og til fritid. Trøjen har en løs pasform og er komfortabel til de fleste slags træning. Nederste del af ærmerne er skåret skråt således at trøjen dækker lidt mere af hånden på ydersiden, hvilket kan være komfortabelt når det er køligt eller før man er blevet varm. Den er også længrer bagtil end foran.
  Log ind for at se prisen
 • Et af vores absolut fedeste dame produkter! Free hipster tights er til dig som ønsker en behagelig og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Vores korte træningstights egner sig både til løb og andre former for træning som crossfit, styrketræning, klatring og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Et af vores absolut fedeste produkter! Hipster til dig som ønsker en behagelig og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Træningshipsteren egner sig til løb og anden træning ude både forår og sommer, men også inde på træningscenteret. Tightsen har en praktisk lomme med lynlås bak.
  Log ind for at se prisen

Forbedr dine resultater ved: