Products for your teamshops

 • Denne løbejakke er en af vores bedst sælgende produkter. Træningsjakken er til dig, som elsker at træne hele året rundt(efterår, vinter, forår). Vores overtræksjakke er faconsyet med en smal pasform og følger dine bevægelser, når du løber eller træner. Løbejakken er lavet i et blødt softshell materiale, som er elastisk og giver dig den bedst mulig bevægelighed og pasform. Løbejakken har paneler med mesh under armene, som giver jakken en god åndbarhed. Jakken er bagsiden udstyret med en masse materialer der indeholder reflekspartikler, som gør dig specielt synlig, når du træner i mørket. Træningsjakken kan bruges hele året til løb, til gåturer i skoven og til skiturer. Den er også fin som overtræksjakke til og fra træning. Løbejakken er udstyret med refleksdetaljeret frontlommer og ærmer.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Element træningsjakken er til dig, som elsker at træne uanset vejret. Denne løbejakke har et smalt og faconsyet design, der følger din krops bevægelser. Overtræksjakken er fremstillet i et blødt elastisk softshell materiale, så du er sikret den optimale komfort og bevægelighed. Træningsjakken er designet med mesh paneler under armene, hvilket gør jakken super åndbar. Vores løbejakke er udstyret med refleksdetaljer ved lynlåsene samt på jakkens ryg, så bilister ikke kan undgå at lægge mærke til dig på din løbetur. Træningsjakken egner sig til at blive brugt hele året rundt, hvad enten det er i skoven eller på en langrendstur.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Element junior overtræksjakke er faconsyet og følger barnets bevægelser ved løb og træning. Træningsjakken er lavet i et blødt softshell materiale, som er elastisk og giver barnet bedst mulig bevægelighed og pasform. Overtræksjakken har paneler af mesh under armene, som giver jakken en god åndbarhed. Denne træningsjakke har to lommer med lynlåse i fronten til diverse værdier. Træningsjakken er udstyret med refleksdetaljer ved lynlåsene samt på jakkens skuldre og lænd, hvilket gør at barnet meget synlig i mørke. Vores løbejakke kan bruges hele året til bl.a. løb og som overtrækstøj før og efter træning. Modellen er unisex og egner sig både til drenge og piger.
  Log ind for at se prisen
 • En bestseller! Dette er træningsbukserne til dig, som elsker at træne. Vores Element træningsbukser er faconsyet med en smal pasform, som følger dine bevægelser, når du træner. Bukserne kan også fungere som overtræksbukser og er vindtætte og vandafvisende i front, som giver god beskyttelse imod nedkøling, samtidig med at den elastiske bagside, gør dem utrolig behagelig og komfortabel. Dette par træningsbukser er lavet i et let og elastisk materiale, så man opnår den ultimative komfort. Træningsbukserne egner sig også perfekt til løbeture, langrendsture og ture i skoven. Brug gerne termoundertøj eller uld som et undersiddende lag på kolde dage ved lavintensitets træning.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Element træningsbukser er til dig, som elsker at træne. Træningsbukserne er faconsyet specielt til kvinder og følger dine bevægelser, så du får en super komfort. Overtræksbukserne er vindtætte og vandafvisende i front, hvilket giver god beskyttelse mod nedkøling før, under og efter din træning. Element træningsbukserne er fremstillet i et let, elastisk og isolerende materiale. Vores løbebukser har en lynlås i siderne, så bukserne nemt kan tages af og på efter træning eller opvarmning. Træningsbukserne er perfekte til løbeture, opvarmning, gåture i skoven eller en tur på langrend.
  Log ind for at se prisen
 • Træningsbukserne til piger og drenge er faconsyede og følger barnets bevægelser ved træning. Overtræksbukserne er vindafvisende og vandafvisende i fronten, dette giver god beskyttelse imod nedkøling. Element træningsbukser er lavet i et let og elastisk materiale. Træningsbukserne er perfekte til brug på løbeturen, til opvarmningen, turer i skoven, men passer også til langrend med uld- eller superunderbukser under.
  Log ind for at se prisen
 • Trainer foret træningsjakke herre er en foret og varm variant af kundefavoritten Trainer træningsjakke. Overtræksjakken har et teknisk meshfor på indersiden hvilket gør det til en blød, behagelig og varm jakke til brud i de lidt koldere perioder, og passer dermed godt til skiturer. Dette er en alsidig træningsjakke med gode stretch felter i siden og under armene som gør jakken fleksibel og behagelig i brug selv ved større bevægelser. Jakken er vindafvisende og vandafvisende, og har ventilationsåbninger på ryggen, samt luftigt materiale under armene. Dette sørger for udluftning ved højere aktivitetsniveau, og gør at jakken passer til både træning og som skijakke. Jakken har elastik nederst og kan strammes med en hånd for individuel tilpasning. Den har også to lynlåslommer, hagebeskyttelse, blødt for i kraven og en stormklap som forhindrer vinden i at trænge ind gennem lynlåsen. Derudover har den manchetter og refleksdetaljer for øget synlighed. Så ønsker man en alsidig træningsjakke så man kan træne ude i de mørkere og koldere perioder, er dette en god og slidstærk jakke. Man skal ikke lade vejret stoppe udendørstræningen! (PS. tjek om der er mobillomme).
  Log ind for at se prisen
 • Trainer foret træningsjakke dame er en foret og varm variant af kundefavoritten Trainer træningsjakke. Overtræksjakken har et teknisk meshfor på indersiden hvilket gør det til en blød, behagelig og varm jakke til brud i de lidt koldere perioder, og passer dermed godt til skiturer. Dette er en alsidig træningsjakke med gode stretch felter i siden og under armene som gør jakken fleksibel og behagelig i brug selv ved større bevægelser. Jakken er vindafvisende og vandafvisende, og har ventilationsåbninger på ryggen, samt luftigt materiale under armene. Dette sørger for udluftning ved højere aktivitetsniveau, og gør at jakken passer til både træning og som skijakke. Jakken har elastik nederst og kan strammes med en hånd for individuel tilpasning. Den har også to lynlåslommer, hagebeskyttelse, blødt for i kraven og en stormklap som forhindrer vinden i at trænge ind gennem lynlåsen. Derudover har den manchetter og refleksdetaljer for øget synlighed. Så ønsker man en alsidig træningsjakke så man kan træne ude i de mørkere og koldere perioder, er dette en god og slidstærk jakke. Man skal ikke lade vejret stoppe udendørstræningen! (PS. tjek om der er mobillomme).
  Log ind for at se prisen
 • Trainer foret træningsjakke junior er en foret og varm træningsjakke til piger og drenge. Overtræksjakken har et teknisk meshfor på indersiden hvilket gør det til en blød, behagelig og varm jakke til brud i de lidt koldere perioder, og passer dermed godt til skiturer eller anden udetræning. Jakken er vindafvisende og vandafvisende, og har ventilationsåbninger på ryggen, samt luftigt materiale under armene. Dette sørger for udluftning ved højere aktivitetsniveau, og gør at jakken passer til både træning og som skijakke. Jakken har elastik nederst og kan strammes med en hånd for individuel tilpasning. Den har også to lynlåslommer, hagebeskyttelse, blødt for i kraven og en stormklap som forhindrer vinden i at trænge ind gennem lynlåsen. Derudover har den manchetter og refleksdetaljer for øget synlighed. Så ønsker man en alsidig træningsjakke så man kan træne ude i de mørkere og koldere perioder, er dette en god og slidstærk jakke.
  Log ind for at se prisen
 • Trainer foret træningsbukser herre er en foret og varmere variant af kundefavoritten Trainer træningsbukser. Overtræksbukserne har et teknisk meshfor på indersiden som giver et par bløde, behagelige og varme bukser til brug i de lidt koldere perioder, og passer dermed fantastisk til skiturer. Dette er et par alsidige skibukser eller træningsbukser med et vindafvisende og vandafvisende materiale foran, samt et luftigt og elastisk materiale bagpå som gør bukserne fleksible og behagelige i brug, selv ved større bevægelser. Udover det luftige materiale bagpå, har bukserne ventilation under knæet og formsydde knæ. Disse egenskapene gør at træningsbukserne passer til lidt højere aktivitetsniveau som løb, skiturer og anden udendørs træning. Der er også lynlåsåbning op til øvre del af låret, så de er enkel at tage af og på over sko og andet tøj. Der er også elastik i livet med snøring, de kan stammes nederst med en hånd, de har en lynlåslomme på højre side og refleksdetaljer for øget synlighed. Så ønsker man sig et par alsidige træningsbukser så man kan træne ude i de lidt mørkere og koldere perioder, er dette en et par gode og slidstærk bukser.
  Log ind for at se prisen
 • Trainer foret træningsbukser dame er en foret og varmere variant af kundefavoritten Trainer træningsbukser. Overtræksbukserne har et teknisk meshfor på indersiden som giver et par bløde, behagelige og varme bukser til brug i de lidt koldere perioder, og passer dermed fantastisk til skiturer. Dette er et par alsidige skibukser eller træningsbukser med et vindafvisende og vandafvisende materiale foran, samt et luftigt og elastisk materiale bagpå som gør bukserne fleksible og behagelige i brug, selv ved større bevægelser. Udover det luftige materiale bagpå, har bukserne ventilation under knæet og formsydde knæ. Disse egenskapene gør at træningsbukserne passer til lidt højere aktivitetsniveau som løb, skiturer og anden udendørs træning. Der er også lynlåsåbning op til øvre del af låret, så de er enkel at tage af og på over sko og andet tøj. Der er også elastik i livet med snøring, de kan stammes neders med en hånd, de har en lynlåslomme på højre side og refleksdetaljer for øget synlighed. Så ønsker man sig et par alsidige træningsbukser så man kan træne ude i de lidt mørkere og koldere perioder, er dette en et par gode og slidstærk bukser.
  Log ind for at se prisen
 • An ultimate classic! Made of both windproof and waterproof fibres and offering a technical mesh lining and brushed interior, this versatile pair of pants will ensure a perfect protection from cold weather. Furthermore, the rear is fully elasticated enabling optimal mobility and comfort. In addition to all of this, these training pants are also equipped with long zippers, which makes them easy to wear on top of your regular training gear in cold weather.
  Log ind for at se prisen
 • Vores herlig træningstop egner sig specielt til varme dage eller under en trøje på koldere dage. Pasformen er tætsiddende og ergonomisk, så du er sikret en god bevægelighed. Materialet er elastisk og stoffet er dobbelt, så der ikke er fare for, at denne atletik top bliver gennemsigtig. Trøjens elastiske materiale sørger for, at vores løbetop har en god fugttransport og en optimal komfort. Vores sportstop egner sig også til yoga, step, aerobic, spinning, styrketræning, crossfit og cirkeltræning.
  Log ind for at se prisen
 • En herlig træningstop til varme dage. pasformen er tætsiddende og ergonomisk, noget som sikrer god bvægelighed. Materialet er elastisk og stoffet er dobbelt så der ikke er fare for at toppen bliver gennemsigtig. Det elastiske materiale sørger for god fugttransport og optimal komfort.
  Log ind for at se prisen
 • Super løbetrøje uden ærmer beregnet til ekstra varme dage og lange træninger. Denne træningstop er let og behagelig at have på og er lavet i et materiale, som ånder godt og besidder gode fugttransporterende evner. Udover løb egner vores trænings singlet sig også til crossfit, spinning, styrketræning, atletik og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • En perfekt træningstop til kvinder, som kan lide træningstyper med høj intensitet, som f.eks. løb, cirkeltræning og crossfit. Denne løbetop er en let og luftig træningstop til damer, fremstillet i et luftigt materiale, så du er sikret den bedst mulige komfort. Vores løbe singlet er designet med en smal kvinde pasform.
  Log ind for at se prisen
 • En let og luftig træningstop tilpasset piger og drenge, som kan lide at være i aktivitet. Træningssingletten til piger og drenge passer godt til atletik, gymnastik og idrætstimen, men den er specielt god til løb på grund af god ventilation og hurtigtørrende materiale.
  Log ind for at se prisen
 • Denne T-shirt er lavet i et ultralet materiale med en suveræn pasform. Materialerne brugt i løbetrøjen med korte ærmer tillader at sved på en effektiv måde bliver transporteret væk fra trøjen og at træningstrøjen tørrer hurtigt. Denne absolutte topmodelen egner sig godt til intensiv træning som crossfit, løb, og klatring
  Log ind for at se prisen
 • Denne løbe T-shirt er lavet i et super let materiale og er udviklet med en ergonomisk pasform. Vores trænings T-shirt er designet med I et materiale der transporterer sved på en effektiv måde og tørrer meget hurtigt. Denne kort ærmet løbetrøje er vores absolutte topmodel og egner sig til forskellige træningstyper som løb, klatring, styrketræning, crossfit, step og aerobic.
  Log ind for at se prisen
 • Free herre løbetrøjen er en ventilerende og komfortabel løbe T-shirt i et let og elastisk materiale som transporterer effektivt sved og fugt væk fra kroppen. Denne træningstrøje er en af vores mest alsidige og bedst sælgende produkter. Trænings T-shirten har en løs pasform og egner sig godt til løb, atletik, fodbold, håndbold, center træning og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Free T-shirten er en ventilerende og komfortabel dame løbetrøje med korte ærmer fremstillet i et let og svedtransporterende elastisk materiale. Vores trænings T-shirt er designet med en løs pasform og egner sig godt til løb, atletik, fodbold, styrketræning, crossfit, håndbold, og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Free T-shirt er en ventilerende og komfortabel løbe T-shirt i et let og elastisk materiale med meget god fugttransport. Trænings T-shirten har en løs pasform og passer godt til løb, atletik, fodbold, håndbold, center træning og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Denne herre løbetrøje er fremstillet i et super let materiale og er designet med en super god pasform. Løbetrøjen med lange ærmer transporterer sved på en effektiv måde og er lavet i et hurtigt tørrende materiale. Dette sikre at løbetrøjen har den bedst mulige komfort. Topmodellen egner sig godt til intensiv træning som løb, crossfit og klatring.
  Log ind for at se prisen
 • Denne løbetrøje er lavet i et ultralet materiale og besidder en god pasform. Løbetrøjen med lange ærmer transporterer sved på en effektiv måde og tørrer meget hurtigt, så du altid forbliver tør og komfortabel. Vores dame træningstrøje egner sig godt til intensiv træning som løb, atletik, styrketræning, crossfit og klatring.
  Log ind for at se prisen
 • Vores Free træningstrøje med længe ærmer er en ventilerende og komfortabel løbe T-shirt. Løbetrøjen er produceret i et let og elastisk materiale med god fugttransport. Trænings T-shirten har en løs pasform og passer godt til løb, atletik, fodbold, håndbold, crossfit, styrketræning og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Free træningstrøje dame er en teknisk trøje der kommer i et let og elastisk materiale. Materialet er også hurtigtørrende og luftigt, hvilket gør at den passer perfekt til træning som løb, friidræt, fodbold, håndbold, fitnesstræning og til fritid. Trøjen har en løs pasform og er komfortabel til de fleste slags træning. Nederste del af ærmerne er skåret skråt således at trøjen dækker lidt mere af hånden på ydersiden, hvilket kan være komfortabelt når det er køligt eller før man er blevet varm. Den er også længrer bagtil end foran.
  Log ind for at se prisen
 • Et af vores absolut fedeste dame produkter! Free hipster tights er til dig som ønsker en behagelig og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Vores korte træningstights egner sig både til løb og andre former for træning som crossfit, styrketræning, klatring og fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Et af vores absolut fedeste produkter! Hipster til dig som ønsker en behagelig og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Træningshipsteren egner sig til løb og anden træning ude både forår og sommer, men også inde på træningscenteret. Tightsen har en praktisk lomme med lynlås bak.
  Log ind for at se prisen
 • Dette par korte løbeshorts er beregnet til lange træningsture i en bagende sommersol. Vores træningsshorts er udviklet i et ventilerende funktionsmateriale, for at gøre shortsene behagelige i selv det varmeste vejr. Løbeshortsene er derudover fremstillet i et teknisk materiale, som har hurtig tørrende egenskab. Træningsshortsene er udstyret med en inderbuks lavet i et behageligt mesh materiale.
  Log ind for at se prisen
 • Run løbeshorts dame er et par korte løbeshorts til varme dage og lange øvelser. Shortsene er lavet i et let, teknisk materiale som tørrer hurtigt og er behagelige at have på. Løbeshortsen har et behageligt nettingmateriale i siden for ventilation, og en indertrusse i nettingmateriale. Bag på højre side er det en lille lynlåslomme. Et favoritvalg blandt mange kvindelige sportsudøvere.
  Log ind for at se prisen
 • Run shorts til piger og drenge er en tætsiddende og teknisk god shorts. Pasformen er ergonomisk, noget som sikrer god bevægelighed til gymnastiktimen eller på fritidsaktiviteterne. Træningshortsen har en inderbuks i et behagelig netmateriale. Denne løbeshorts er hurtigtørrende og passer godt til varme dage.
  Log ind for at se prisen
 • Vores korte herre træningstights er til dig, som ønsker en komfortable, blød og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Dette par allround træningstights kan benyttes til både løb, crossfit, atletik og styrketræning. Tightsene egner sig specielt godt til træning på sommer- eller forårsdage samt en tur i det lokale træningscenter. Tightsene har en praktisk baglomme med lynlås, så man kan opbevare værdigenstande.
  Log ind for at se prisen
 • Denne korte dame træningstights er til dig, som ønsker en behagelig, blød og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Vores træningstights til damer egner sig til løb og anden typer af træning som crossfit, styrketræning, atletik, klatring og fritidsbrug. Dette par forårs- og sommertights har en praktisk baglomme med lynlås, så man har mulighed for at medbringe værdier.
  Log ind for at se prisen
 • Dette er en meget komfortabel løbetights i kort model. Free træningstights er et godt alternativ til piger og drenge, som ønsker en behagelig og funktionel løbetights med god bevægelsesfrihed. Disse tights egner sig til løb og anden træning ude både forår, sommer og efterår, og også inde i gymnastiksalen. Tightsen har en praktisk lomme med lynlås på bagsiden.
  Log ind for at se prisen
 • Free træningstights herre er et godt alternativ til dig der ønsker et par behagelige, bløde og funktionelle løbetights. Det er et par prisvenlige træningstights med god pasform, som egner sig til moderat træning både ude og inde. Tightsene har elastik i livet med snøring og en praktisk lynlåslomme bagpå.
  Log ind for at se prisen
 • Free træningstights dame er et godt alternativ til dig som ønsker et par behagelige, bløde og funktionelle løbetights. Dette er et par prisvenlige træningsshorts som egner sig til moderat træning både ude og inde. Tightsen har elastik i livet med snøring og en praktisk lynlåslomme bagpå. I 2015 fik tightsene terningskastet 5 i Tv2 Norges program "Hjelper deg".
  Log ind for at se prisen
 • Vores reflekshandsker er til dig, som kan lide at træne i det mørke vinterhalvår. Træningshandskerne er propfyldt med små reflekser, så du er meget synlig på træningsture i vintermørket. Vores løbehandsker er ikke forede, men de har en børstet inderside, som har en isolerende evne, så dine hænder forbliver varme på kolde vinter- og efterårsdage.
  Log ind for at se prisen
 • Vores refleks træningshue er designet med netfór inderside, som isolerer godt ved let og moderat træning i efteråret og vinteren. Træningshuen er en unisex model og passer til piger, drenge, damer og herrer. Træningshuen er fyldt med små reflekser, så du altid er synlig for bilister på dine løbeture. Vores refleks løbehue egner sig også godt fritidsbrug.
  Log ind for at se prisen
 • Trimtex-kollektion

 • Dette superundertøjet er uden gnavende syninger. Den sømløse trøje til herre er lavet i et meget blødt og behageligt materiale. Trøjen er tætsiddende, men det elastiske stof gør at det passer til næsten alle. Superundertøjet ventilerer meget godt og kan bruges til alle typer aktiviteter som f.eks. cykling, løb, kajak og ski. Materialet består af 30% Polyester 70% Polypropylene
  kr 319
 • Dette superundertøj er meget behageligt og helt uden syninger som gnaver. Den sømløse tights til herre er åndbar, er tætsiddende, men det elastiske materiale gør at det passer til næsten alle. Superunderbukserne ventilerer rigtig godt og kan bruges til alle typer aktiviteter som kajak, ski, cykling og løb. Materialet består af 30% Polyester 70% Polypropylene
  kr 239
 • Dette superundertøjet er uden gnavende syninger. Den sømløse trøje til dame er lavet i et meget blødt og behageligt materiale. Trøjen er tætsiddende, men det elastiske stof gør at det passer til næsten alle. Superundertøjet ventilerer meget godt og kan bruges til alle typer aktiviteter som f.eks. cykling, løb, kajak og ski. Materialet består af 30% Polyester 70% Polypropylene
  kr 319
 • Dette superundertøj er meget behageligt og helt uden syninger som gnaver. Den sømløse tights til dame er åndbar, er tætsiddende, men det elastiske materiale gør at det passer til næsten alle. Superunderbukserne ventilerer rigtig godt og kan bruges til alle typer aktiviteter som kajak, ski, cykling og løb.
  kr 239
 • Superlet superundertrøje til herre. Core trøjen bruges under cykeltrøjen eller i kajakken. Den er let, har ekstremt god ventilation og tørrer meget hurtigt.
  kr 319
 • Superlet undertrøje til dame. Core trøjen bruges under cykeltrøjen eller i kajakken. Den er let, har ekstremt god ventilation og tørrer meget hurtigt.
  kr 319
 • Reflect løbehandsker er træningshandskerne til dig som kan lide at træne i mørket. Handskerne er fyldt med små reflekser som gør dig ekstra synlig på træningsturer i efterårs og vintermørket. Løbehandskerne er ikke foret, men har en blød inderside som isolerer godt på kolde dage.
  kr 239
 • Langærmet trøje til herre, som er udviklet til at passe perfekt under racingdragten. Trøjen sidder tæt ind til kroppen og tørrer hurtigt. Materialet er vaffelmønstret, har 4-way stretch og med sin lave vægt føles den meget behagelig på kroppen. Under ærmerne og på bagside/ryggen er der store ventilationspaneler for at sikre optimal udluftning.
  kr 399
 • <p> <style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> </style> <span data-sheets-userformat="{&quot;2&quot;:13057,&quot;3&quot;:[null,0],&quot;11&quot;:4,&quot;12&quot;:0,&quot;15&quot;:&quot;Roboto&quot;,&quot;16&quot;:10}" data-sheets-value="{&quot;1&quot;:2,&quot;2&quot;:&quot;Ultralet, ultratynd og ultrastretchy. Core undertøj er lavet for fart og fleksibilitet. Materialet består af en blød og teknisk vaffelstruktur, som sørger for at fugtigheden slipper ud. Disse tights er designet til at have under konkurrencedragten.&quot;}" style="font-size: 10pt; font-family: Roboto, Arial;">Ultralet, ultratynd og ultrastretchy. Core undert&oslash;j er lavet for fart og fleksibilitet. Materialet best&aring;r af en bl&oslash;d og teknisk vaffelstruktur, som s&oslash;rger for at fugtigheden slipper ud. Disse tights er designet til at have under konkurrencedragten.</span></p>
  kr 237
 • Langærmet trøje til dame, som er udviklet til at passe perfekt under racingdragten. Trøjen sidder tæt ind til kroppen og tørrer hurtigt. Materialet er vaffelmønstret, har 4-way stretch og med sin lave vægt føles den meget behagelig på kroppen. Under ærmerne og på bagside/ryggen er der store ventilationspaneler for at sikre optimal udluftning.
  kr 399
 • Kortærmet trøje til konkurrencer og hård træning. Materialet i trøjen er blødt og fleksibelt og udformet i en genial vaffelstruktur. Strukturen transporterer fugtigheden ud og sørger samtidig for at holde på varmen. I de mest udsatte svedzoner så har trøjen et mesh materiale, som sørger for ekstra god ventilation. Disse egenskaber gør at trøjen passer perfekt under racingdragten.
  kr 349
 • Kortærmet trøje til konkurrencer og hård træning. Materialet i trøjen er blødt og fleksibelt og udformet i en genial vaffelstruktur. Strukturen transporterer fugtigheden ud og sørger samtidig for at holde på varmen. I de mest udsatte svedzoner så har trøjen et mesh materiale, som sørger for ekstra god ventilation. Disse egenskaber gør at trøjen passer perfekt under racingdragten.
  kr 349
 • Kortærmet trøje til konkurrencer og hård træning. Materialet i trøjen er blødt og fleksibelt og udformet i en genial vaffelstruktur, tilpasset junior. Strukturen transporterer fugtigheden ud og sørger samtidig for at holde på varmen. I de mest udsatte svedzoner så har trøjen et mesh materiale, som sørger for ekstra god ventilation. Disse egenskaber gør at trøjen passer perfekt under racingdragten.
  kr 273
 • Ultralet, ultratynd og ultrastretchy. Core undertøj er lavet for fart og fleksibilitet. Materialet består af en blød og teknisk vaffelstruktur, som sørger for at fugtigheden slipper ud. Tightsen er designet til at have under racingdragten.
  kr 319
 • Running vest for men that is windproof and offers a stylish and aerodynamic fit. The vest is lightweight and airy and is made of water repellent fibres alongside offering ventilation areas and a bright yellow colour with reflective paneling that are ideal for maximum visibility.
  kr 469
 • Shape sports-bh er en trænings-bh i et godt stretchmateriale. Sports-bh’en sidder tæt på overkroppen og giver god støtte under træningen. Den har også ventilationspaneler foran og bagpå som sørger for god udluftning, hvilket reducerer mængden af sved som samles og føles våd mod huden. Det vigtigste at tænke på med en sports-bh er at alt skal holdes på plads. Den må derfor sidde godt. Dette krav er selvsagt afhængig af træningsintensiteten, om man løber eller går for eksempel. Giver du ikke dine bryster god nok støtte under fysisk aktivitet, kan man risikere at få dårlig holdning ved træning, hvilket kan føre til smerter i ryg og nakke og i værste tilfælde langvarige skader. Bh'en er normal i størrelsen.
  kr 239
 • Dette er et par teknisk trænings- og konkurrenceløbesokker udviklet for at sikre dig den ultimative komfort. Løbesokkerne er hurtig tørrende og transporterer hurtigt fugt væk fra foden. Vores løbestrømper vil hurtigt blive dine fortrukne løbesokker til træning og fritidsbrug. Fast Meryl løbesokker er et unisex produkt og passer til både piger, drenge, damer og herrer.
  kr 63
 • Speed pandebånd er et fantstisk pandebånd for dem der sveder meget i panden/håret og som vil holde fugten væk fra øjnene. Pandebåndet er lavet i et elastisk materiale og sidder godt på hovedet. Dette pandebånd er perfekt til løb, orientering, cykling, spinning, håndbold, fodbold og andre aktiviteter hvor man sveder. Det passer lige så godt til kvinder og mænd som det gør til drenge og piger.
  kr 39

Forbedr dine resultater ved: