Trainer Træningsvest Dame

Details

Promotions

Special Tilbud
kr 559

Add to cart options

Product Actions

Ønsker du dette produkt i dit team- eller firmadesign? Hos os er alt muligt! Hurtig levering, enestående kvalitet, konkurrencedygtige priser og kompromisløst design.

Additional Information

The women's Trainer vest is a lightweight and versatile training vest with a fitted shape and nice stretch panels on the sides which make the gilet flexible and comfortable to wear. This is the perfect item of clothing for when it is too warm for a jacket, but too cold to just wear a shirt.
Trainer træningsvest dame er en faconsyet, let og alsidig træningsvest med gode stretch felter i siden som gør vesten fleksibel og behagelig at brug. Dette er et perfekt produkt når det er for varmt med jakke, men for koldt med kun en trøje. Vesten er vindafvisende og vandafvisende, har ventilationsåbninger på ryggen som sørger for udluftning ved lidt højere aktivitetsniveau, og passer til forskellige træningsformer. Trainer vest har elastik nederst og kan strammes med en hånd for individuel tilpasning, den har også to lynlåslommer, hagebeskyttelse, blødt for i kraven og en stormklap som forhindrer vinden i at trænge ind gennem lynlåsen. Den har også manchetter med hul til tommelfingeren og refleksdetaljer for øget synlighed.

Dette produkt bruger materialer som er produceret af recirkuleret PET (råmateriale af polyester) som bruger 33% mindre energi sammenlignet med produktion af ny PET