#

 

Spydspids

Der er altid nogle som går foran. Nogle som viser vej. En som pløjer sig frem i tungt terræn. En som ikke giver op før de lykkedes. Det er ikke let. Det er ikke uden hindring. Har du nogensinde mødt sådan nogle Spydspidsene? Det har vi og de er en sand inspiration at samarbejde med. 

Thor Hushovd

Verdensmester, Tour de France- konge og Oksen fra Grimstad. Kaldenavnene er mange på vores ambassadør Thor Hushovd. Selv om Hushovd nu er bosat med familien i Monaco krydser vores veje ofte. Vi er meget stolte af at han i 2015 valgte at blive ambassadør for os i Trimtex. I flere år har vi også haft et tæt og godt samarbejde igennem kontinentalholdet Team Sparebanken Sør, hvor Thor også er ejer. Sammen satser vi på at udvikle fremtidens bedste produkter for både aktive elitecyklister og motionister.

Peter Sandholdt

Peter Sandholt er manden som efter 5000 km på tværs af USA og 10 døgn på cykelsadlen sidste år passerede målstregen som nummer tre i verdens hårdeste cykelløb. Cykelløbet strækker sig fra Oceanside, Californien i øst til Annapolis Maryland i Vest og rytterne har totalt 12 døgn til at fuldføre løbet.
Katrine Trolle

Katrine Trolle

Dette er historien om den danske bartender som blev Ironman deltager. -Og det på 6 måneder! I 2016 deltog jernkvinden for anden gang i VM i Ironman på Hawaii, og fuldførte på lige over 11timer. Følg hendes rejse mod Ironman på instagram@ktrolle.

Maja Alm

Dobbelt verdensmester på sprint i orienteringsløb og mangeårig landsholdsudøver på det danske landshold gør denne dame til et forbillede. Orienteringsløb er sporten som udfordrer både hovedet og benene og som er så ekstrem at vores produkter bliver presset til det maksimale. Maja giver klar besked til os hvis noget skal være bedre. Det kan lide. Følg henne gerne på instagram@alm_maja