#

 

Retur og bytte

 

Alle vores ordre til klubber, teams og bedrifter er specialbestillinger og laves helt specielt til jer. Det medfører at når ordren er sat i produktion, så kan den ikke længere afbestilles. Fortrydelsesretten på 14 dage, som normalt er gældende for nethandel, gælder altså ikke på specialproduktioner som dette.  

Alle standard lagervarer som er bestilt via ordinær webshop har 30 dages bytteret forudsat at produkterne returneres ubrugt og med tags hængende på. Standard lagervarer som er påført egne trykmotiver, eller har gennemgået anden videreforædling kan desværre ikke byttes. 

Udlånsprøver
Det kan være smart at få tilsendt en prøvekollektion så I bliver sikre på størrelse og model før I bestiller. Normal udlånstid på varer er 3 uger. Hvis længere udlånstid er aftalt, så vil dette stå på udlånsbekræftelse som ligger vedlagt i pakken som vi sender til jer. Hvis I har behov for at forlænge udlånstiden, så beder vi dig om at kontakte din salgsrepræsentant hos os så vi kan registrere dette og så du slipper for unødvendige rykkere. 
Vi beder om at tøjet bliver behandlet pænt og det er vigtig at produkterne returneres uden skader, lukt eller pletter. 
Hvis du ønsker at teste produkterne til træning skal dette aftales med sælgeren i forkant af udsendelsen. Ved tilsendte prøvekollektioner og udlånsprøver, dækker Trimtex omkostninger på forsendelsen til jer som kunde. Vedlagt lægger vi også en returlabel så det bliver enkelt for jer at sende tøjet retur til os. 

Alle udlånsprøver skal returneres inden 3 uger. Hvis fristen ikke overholdes vil det blive pålagt gebyrer. 

Returadresse:
Trimtex Danmark ApS 
c/o PostNord Logistics – 3PL-lager/Trimtex 
Kirkebjerg Søpark 2, Port 92/3PL 
2605 BRØNDBY 
BRØNDBY 
Att: Henrik Horst