UNIKKE DESIGNS PÅ 1-2-3!

Forestil dig et hvidt lærred. Blanke ark. Du bestemmer farver, designelementer så det bliver lige nøjagtigt som du ønsker.
Hos os er alt muligt. Ikke bare er det muligt, det er det som er vores filosofi-
«Lav træningstøj i suveræn kvalitet og lav det lige som kunden ønsker det.»

1
1 ) Vælg produktet(erne) du ønsker, vi vejleder dig gerne så du finner den rigtige model til jeres behov

Kvalitet i alle led altid | Vores produkter tåler hårde nordiske forhold. De kan tåle at blive brugt. Derfor tester vi alt vores tøj på eliteudøvere før vi giver dem videre til jer og vi har en række testvindere i vores sortiment både til cykel, løb, langrend, orienteringsløb, træning og triatlon. 

 

2
2 ) Design selv eller sammen med os, vores designtjenester er gratis

I behøver ikke være mange | Man tror måske at det bare er store klubber og virksomheder som kan få eget design på sit træningstøj? Det passer ikke. Vi leverer helt unikke designs helt ned til 5 stk. per produkt. Vi søger for at træningsgruppen bliver synlige på startstregen!

 

3
3 ) Vores leverancer sker til aftalt tid. Du kan stole på os.

Bestillinger til klubber, teams og firmaer kunne tidligere være krævende for den ansvarlige. Men det er det ikke længere! Vi gør det endnu mere enkelt at bestille, betale og få varerne leveret enten samlet til jer, eller til hvert enkelt medlem/ansat. Enkelt, effektivt og stort set uden administration. Leveringstiden vil variere lidt afhængig af sæson, men er normalt på 6-8 uger. Les mer om levering HER.

 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en hyggelig snak. 

Kontaktinformation
* Obligatorisk

Jeg ønsker mere information eller tilbud på