Levering

Normal leveringstid er 6-8 arbejdsdage. Bestiller du f.eks. om mandagen, så vil du normalt kunne modtage din bestillingen onsdag eller torsdag ugen efter. Enkelte gange kan det tage lidt længere tid, men vi strækker os altid langt for at have hurtig levering. Vi ved hvor motiverende nyt træningstøj er, så hold motivationen oppe og glæd dig til at modtage det nye tøj. 

Alle ordre over 700,- sendes fragt frit i Danmark igennem vores samarbejdspartnere Post Danmark og DHL. På ordre under 700,- kommer der et fast fragttillæg på 69,- OBS.: Dette gælder kun ved bestilling af varer i vores standard sortiment og altså ikke ved bestilling af klub-, team- eller firmaprodukter i special design.

Vær opmærksom på at din adresse er rigtig når du bestiller og at din postkasse er godt mærket med navn. Nogle gange sender vi pakker ud til kunder, men får bestillingen retur på grund af ukendt adresse eller uafhentet pakke. For uafhentede og ikke-betalte pakker vil du blive belastet et gebyr på kr 300,- for å dække udgifterne vi har haft i forbindelse med den uafhentede pakke. Uafhentede varer omfattes normalt ikke af fortrydelsesretten. 

Hvis du ønsker at returnere en modtaget pakke, så kan du bruge den vedlagte returlabel, som er færdig frankeret. Du så så blive belastet med 69,-. Hvis du har betalt med kreditkort så belaster vi dette, eller det trækkes fra på beløbet som bliver ført tilbage til dig. Har du betalt med faktura, så vil der udstedes der en egen faktura på dette beløb. Noter dig gerne sporingsnummer på pakken, så kan du følge den tilbage til os. Vælger du at sende pakken uden returlabel, så er du selv ansvarlig for varen frem til vi modtager den.