Unikke teamdesigns

Vi har nordens største og bedste udvalg af funktions beklædning til teams, klubber, hold og virksomheder. Trimtex har leveret profiltøj og specialdesign i over 40 år. Igennem kvalitet, nøjagtighed, kreativitet og prisfokus har vi leveret til tusindvis af klubber og firmaer. Vores hovedfokus er altid at kunden skal være tilfreds igennem alle trin i processen. Lad os hjælpe dig med dit unikke design, vi lover at du ikke bliver skuffet.

Tøj skaber folk - og vores tøj skaber holdfølelse!

Det er enkelt at bestille, betale og få leveret varerne. Vi tilbyder egen webshop for jer, hvor vi kan tilbyde betaling med kort, faktura eller PayPal. Varerne leverer vi direkte hjem til det enkelte medlem/ansatte. Vi finder den perfekte løsning for jer, uden ekstra gebyrer. Vi er ikke bare optaget af kvalitet på vores tøj. Vi ved at købsoplevelsen handler om hele rejsen du har sammen med os.

Vælg det produkt du ønsker, vi vejleder gerne så du finder rigtig model til dit behov.

Design selv eller sammen med os. Vores designtjenester er gratis.

Vores leverencer kommer altid til aftalt tid.Du kan stole på os.s.

Kvalitet i alle led!Vores tøj tåler hårde nordiske forhold.

vi leverer unike designs helt ned til 5 stk per produkt.

Se produkterne blive til

Lav dit eget design

Vi (Grundfos Hobby og Sport) er glade for samarbejdet med Trimtex, vi får både cykel, triatlon og løbe tøj i super kvalitet, hurtig levering til aftalt tid, samtidigt står de for pakning og forsendelse til de enkelte medlemmer.

Jakob Normann Olesen, Global Products Specialist ved Grundfos Holding A/

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og en hyggelig snak.