Ny teamshop løsning. Unikt i Norden!

Er I 5 eller 1000 i teamet? Vi skræddersyr til teamet, firmaet eller klubben hurtigt og i kvalitet fra top til tå. Vores teamshop gør det lettere for alle at bestille træningstøj i eget design. Det betyder at den ansvarlige for indkøb til teamet, klubben eller firmaet også får en lettere vej til ny kollektion. Og ønsker I at supplere med træningstøj i andre designs fra vores webshop, så er det selvfølgelig ikke noget problem. Det kan foretages på samme bestilling.

  • Enkelt at bestille
  • 25% rabat på alle varer i vores ordinære webshop
  • Betal med kreditkort, PayPal eller afgiftsfri faktura.
  • Vi pakker og leverer direkte til dig

For at kunne benytte løsningen skal du have følgende information tilgængelig: E-mail adresse og Teamkode. E-mail adressen du opgiver skal være en fungerende e-mail adresse hvor du vil få tilsendt ordrebekræftelser el. Denne e-mail adresse vil også fungere som brugernavn for at logge ind i shoppen. Teamkoden er en kode du normalt får opgivet af klub/firma eller af andre involverede. Normalt bliver teamkoden distribueret på en eller flere af de følgende måder:, E-mail, Facebook-grupper, sms, digitale eller manuelle opslagstavler eller andre aktuelle fora som din klub/firma bruger til intern kommunikation.

 

Har I aftale om teamshop allerede? Sådan handler du.

Hos os er det enkelt og trygt at handle. Så her kommer en kort hurtigguide punkt for punkt, så du kan komme i gang med bestillingen af din teambeklædning så hurtigt som muligt. Gå ind på www.trimtex.dk. Tryk Login eller registrer dig” øverst i højre hjørne.

Har du konto på www.trimtex.no, så vælger du "Log ind" og skriver gyldigt brugernavn og password. Gå derefter til punkt nr. 6. Har du ikke konto fra før, så vælger du “Opret en konto”. 

Udfyld skemaet med korrekt information. (PS. Password skal være minimum 6 tegn). Du vil automatisk blive logget ind når du trykker “Opret konto”, og derefter vil din browser navigere til “Min konto” siden. OBS. Du vil kort efter oprettelsen vil du få tilsendt en e-mail som bekræfter at du har oprettet en konto med korrekt e-mail adresse. 

Klik på det link i menuen til venstre der hedder “Mit Trimtex”. Her kan du se en liste over de forskellige teamshops du har tilgang til. For nye brugere vil denne liste være tom.

I tekstboksen som hedder “Teamkode til ind logning” skriver/kopierer du teamkoden ind, som det er beskrevet længere oppe i dette dokument og så trykker til sidst “Tilføj ny klub/ firma”. Et øjeblik efter vil siden blive opdateret og du vil nu have mindst en klub/firma liggende i listen. Klik på “Besøg teamshoppen” lige under klub/firma navnet for at komme til selve teamshoppen. Alternativt kan du klikke på den link i topmenuen til højre som nu er blevet tilgængelig.

Du er nu klar til at bestille de produkter du ønsker. Velkommen til os!