#

 

Ambassadører

Luk øjnene et øjeblik. Kan du mærke blodet boble eller adrenalinen pumpe? Kan du mærke følelsen af mudder under dækkene? Trimtexs egne ambassadører har alle oplevet disse vanedannende øjeblikke. De ser, hører og kender følelsen. Følelsen af at give alt uanset om det er på hjul, til lands eller vands. Skal du levere, så skal vi levere. Det kaldes respekt. Vores ambassadører hjælper os med at holde, hvad vi lover. Deres uerstattelige ekspertise, vilje og kærlighed til deres sport hjælper os til at udvikle endnu bedre produkter, igennem en endeløs cirkulær proces af innovativ testning og tilbagemelding.

Thor Hushovd

Verdensmester, Tour de France- konge og Oksen fra Grimstad. Kaldenavnene er mange på vores ambassadør Thor Hushovd. Selv om Hushovd nu er bosat med familien i Monaco krydser vores veje ofte. Vi er meget stolte af at han i 2015 valgte at blive ambassadør for os i Trimtex. I flere år har vi også haft et tæt og godt samarbejde igennem kontinentalholdet Team Sparebanken Sør, hvor Thor også er ejer. Sammen satser vi på at udvikle fremtidens bedste produkter for både aktive elitecyklister og motionister.

MTB racing star team

MTB racing stars er et nyt team bestående af yngre elite ryttere, med bl.a. Europamesteren Alexander Young og landsholds rytteren Jonas Lindberg.

Peter Sandholdt

Peter Sandholt er manden som efter 5000 km på tværs af USA og 10 døgn på cykelsadlen sidste år passerede målstregen som nummer tre i verdens hårdeste cykelløb. Cykelløbet strækker sig fra Oceanside, Californien i øst til Annapolis Maryland i Vest og rytterne har totalt 12 døgn til at fuldføre løbet.
Katrine Trolle

Katrine Trolle

Dette er historien om den danske bartender som blev Ironman deltager. -Og det på 6 måneder! I 2016 deltog jernkvinden for anden gang i VM i Ironman på Hawaii, og fuldførte på lige over 11timer. Følg hendes rejse mod Ironman på instagram@ktrolle.
Robin Bryntesson

Robin Bryntesson

De fleste kender først og fremmest Robin igennem hans præstationer i skisporet og som TV-profil både i Sverige og Norge. Udover placeringer i verdenstoppen og hans engagement for langrend, er Robin grundlægger af «Sockertoppen», et socialt samlingspunkt for børn og unge med diabetes. Vi hepper på Robin og hans engagement og glæder os til nye løjer og skøre ting.

Team Sparebanken Sør

"Sultne ulve jager bedst" er mottoet for Team Sparebanken Sør. Cykelteamet blev etablert i 2010 og har Thor Hushovd som ejer. De havde som mål at rekruttere en udøver til prof verdenen i løbet af sine 4 første år. Dette målet blev opnået igennem Sondre Holst Enger. Vi krydser fingrene og hepper det vi kan. Uanset giver holdet os værdigfulde tilbagemeldinger i den kritiske fase af produktudviklingen. Det er virkelig dem som har cykelbukserne på som ved hvor den gnaver.

Maja Alm

Dobbelt verdensmester på sprint i orienteringsløb og mangeårig landsholdsudøver på det danske landshold gør denne dame til et forbillede. Orienteringsløb er sporten som udfordrer både hovedet og benene og som er så ekstrem at vores produkter bliver presset til det maksimale. Maja giver klar besked til os hvis noget skal være bedre. Det kan lide. Følg henne gerne på instagram@alm_maja